Stap 1.

Het eerste gesprek is gratis. Is er een wederzijdse klik en liggen is er qua smaak en ideeën een match dan kun je overgaan tot stap 2.

We gaan met elkaar in zee!

Stap 2.

Voordat we overgaan tot het maken van de offerte breng ik een bedrag in rekening voor de creatieve input, de schetsen en het ontwerp.

We maken een moodboard op Pinterest en ik begin met de eerste schetsen. Als we het eens zijn geworden over materialen en plantkeuze en het ontwerp dan kan ik een offerte voor je maken waarin opgenomen de kosten voor materialen en arbeid.

Stap 3.

De aanleg van je balkon, dakterras of tuin.


Na goedkering van de ideeën en het plan voor je tuin of terras maak ik een duidelijke offerte waarin alle kosten opgenomen voor de aanleg. Inclusief arbeid, materialen, kosten voor eventuele bijkomende zaken zoals een kraan, container, vergunningen ect…

Is de offerte akkoord dan breng ik 50% in rekening als aanbetaling.

Dit wordt verrekend met het uiteindelijke totaalbedrag. Na oplevering ontvang je een gespecificeerde factuur.

Budget: heb je een bepaald budget beschikbaar voor je tuin of terras? Natuurlijk is het slim om dat van tevoren met mij te bespreken. Samen kunnen we dan bekijken wat er binnen dit budget mogelijk is. 

Zijn er nog vragen? bel, app of mail me gerust.