Volg de avonturen van Het Natuurtalent op Facebook

Laat je inspireren door onze borden op Pinterest

Het Natuurtalent is inzetbaar als specialist voor de Groene Ruimte. Raadpleeg Het Natuurtalent voor tuinadvies, ontwerp, aanleg en onderhoud en tuinrenovaties. Een groene ruimte die past bij je huis. Een habitat voor mensen, dieren en planten.

Plantenbakken en potten kunnen door ons worden ingekocht en ingericht naar uw wensen. Op een paar vierkante meter is al veel mogelijk.

Organisch ontwerpen:

Het Natuurtalent wil de ruimte voelen, ruiken en proeven. Nadat de tuin is ervaren, bewerkt en uitgebreid geobserveerd ontstaan ideeën. Een tuin moet passen bij de sfeer en de beleving van de omgeving en bij de persoon die de tuin gaat gebruiken. De tuinen van het Natuurtalent vormen ook een habitat voor niet menselijke bezoekers, zoals: Egels, padden, vlinders, zweefvliegen, bijen en hommels.

Het Natuurtalent heeft haar eigen invulling gegeven aan de moestuin en komt met een concept waarbij een tuin zowel eetbaar als representatief is. De Nieuwe Stadstuin combineert ecologisch functioneel groen met voedselgewassen.

 

Wij werken niet niet met tropisch hardhout. Ook geen hout met FSC-keurmerk. Oerbossen moeten met rust worden gelaten. Hout dat wordt geproduceerd in plantages is van mindere kwaliteit dan inheems hout (of verduurzaamd hout).

Het Natuurtalent gebruikt uitsluitend organische mest en werkt niet met kunstmest en chemische stoffen tegen onkruid en voor gewasbescherming.

 

tuin teun

DSCN3408

Het Natuurtalent is al heel lang groen en gelukkig. De natuur is onze inspiratiebron. Wij willen de natuur dichter bij mensen brengen. Het is onze basis.

Volg onze projecten op Facebook via: De Facebookpagina van Het Natuurtalent

 

Logo Het Natuurtalent