het Natuurtalent is inzetbaar voor de organisatie, het projectmanagement en de creatieve invulling van grote en kleine evenementen. De opgedane ervaring bij diverse organisaties waarbij het uiterste werd gevraagd van haar organisatietalent, communicatieve vaardigheden maar ook skills wat betreft P.R. en relatiemanagement worden nu ingezet voor evenmanagement in opdracht van bijvoorbeeld de Gemeente Amsterdam.

Indien gewenst is een cv met referenties van opdrachtgevers beschikbaar.

Het Natuurtalent heeft verschillende initiatieven ontwikkeld op het gebied van gezonde (vegetarische) voeding en een milieubewuste leefstijl.

Wilt u informatie over mogelijkheden voor het inhuren van Het Natuurtalent voor uw evenement, feest of andere gebeurtenis waarbij culinaire ondersteuning, een creatieve bijdrage of hulp bij organisatie gewenst is? Neem dan gerust contact met ons op.

Projecten:

Koken op olievaten: “Oerkoken”

De Keuken van Soelen (zie het Natuurtalent in de media)

Avond4maal; Met partners Rhea Labree en Jolanda Mulder van Kefirworkshops Amsterdam

Organisatie Vrijwilligersfestival Amsterdam-West 2017  (30 maart aanstaande in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek) https://www.amsterdam.nl/zorg-ondersteuning/ondersteuning/vrijwilligerswerk/vrijwilligerswest/vrijwilligersdagwest/

 

Logo Het Natuurtalent