Inge Slothouber is het Natuurtalent.

In 1996, na de geboorte van haar zoon keerde Inge Slothouber na een intensieve commerciële loopbaan terug naar het groene leven.

Ze werkte bij een communicatiebureau voor duurzame ontwikkeling waar ze diverse projecten begeleidde op het gebied van milieu-educatie. Tevens fungeerde zij als agent voor haar directeur en coördineerde zijn publieke optredens.

Als kind bezat Inge al een buitengewone interesse voor  liefde voor alles wat leeft, groeit en bloeit. Het Natuurtalent was het gevolg: Het aanleggen en ontwerpen van tuinen.

In combinatie met haar commerciële achtergrond leidde dit naar opdrachten voor de aanleg en het ontwerp van tuinen en uiteindelijk naar haar laatste functie in loondienst als commercieel bedrijfsleider van een hoveniersbedrijf. 

Inge: “Ik heb het echt nodig om met mijn handen in de grond te wroeten en een mooie tuin te maken. Het zet me weer helemaal terug op de aarde. Tijdens het werken in de tuin poppen de mooiste ideeën in mij naar boven. Het werken met planten en groen wil ik voor geen goud missen. Mijn tuinen hebben een ziel en een verhaal. Ik heb diverse en uiteenlopende leerscholen doorlopen die als slijpsteen hebben gediend voor mijn huidige vaardigheden”.

Het Natuurtalent wil mensen inspireren om ook fan van de natuur te worden! Als je verwonderd bent door de schoonheid en de kracht van de natuur is dit DE bron van levensgeluk die niemand je meer af kan nemen en waar je altijd op kunt terugvallen.

Kennis van, respect en liefde voor de natuur vormen de basis voor een sociale en duurzame samenleving.

Volg ons op Facebook

Bekijk onze borden op Pinterest

DSCN1122Logo Het Natuurtalent

BewarenBewaren