Voor een schitterende villa die valt onder beschermd stadsgezicht vindt een grondige tuinrenovatie plaats. De tuin is 20 jaar niet onder handen genomen waardoor een monocultuur is ontstaan door overwoekering.

Zwaar grondwerk komt eraan te pas om de tuin weer beplantbaar te maken. We brengen glooiingen en heuvels aan die straks als bostuin worden ingericht. De tuin aan de voorzijde van het huis krijgt een wat formeler karakter. Aan de westzijde maken we een klassieke moestuin. Aan de noord-zijde van het huis is het recreatieve gedeelte aangelegd met een grasveldje en een terras.

We hebben een tuin gemaakt die qua karakter en uitstraling terug gaat in de tijd. Een  heide-rots tuin aan de voorzijde van het huis. Deze tuin is landschappelijk en past precies bij de streek, het oorspronkelijke landschap van het Gooi en bij de sfeer van het huis.

Alle stenen die gebruikt zijn voor de borders zijn afkomstig uit de tuin zelf!