Stap 1.

Kennismaking

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Is er een wederzijdse klik en is er qua smaak en ideeën: een match, dan kunnen we overgaan naar stap 2.

Stap 2.

Ontwerp en plan

Naast de offerte voor de aanleg breng ik een bedrag in rekening voor creatieve input, de schetsen en het ontwerp.

We maken een moodboard op Pinterest en ik begin met de eerste schetsen. Als we het eens zijn geworden over materialen, plantkeuze en het ontwerp kan ik een offerte voor je maken waarin de kosten voor materialen en arbeid worden gespecificeerd.

Stap 3.

Offerte

Na goedkering van de ideeën en het plan voor je tuin maak ik een duidelijke offerte waarin alle kosten opgenomen voor de aanleg. Inclusief arbeid, materialen, kosten voor eventuele bijkomende zaken zoals een container, vergunningen ect…

Is de offerte akkoord dan breng ik 50% in rekening als aanbetaling.

Aanleg

De aanbetaling van 50% wordt verrekend met het uiteindelijke totaalbedrag. Na oplevering ontvang je een gespecificeerde factuur waarin alle werkelijke kosten in rekening worden gebracht.

Het werk van Het Natuurtalent heeft een zeer uitgesproken stijl en signatuur. De grove lijnen van het ontwerp worden besproken maar een “carte blanche” voor de beplanting en belijning is een must om tot een optimaal resultaat te komen.

Zijn er nog vragen? bel, app of mail gerust.